Recepten

GLUTOFF ZELFRIJZENDE BLOEM

  • PANNENKOEKEN

250 gr GLUTOFF zelfrijzende bloem

4 eieren

snuifje zout

400 ml melk

1 el olie

1 pakje vanillesuiker

25 gr suiker

Bereiding: Voeg alles samen, met de garde goed los kloppen en bakken.

  • CAKE

200 gr boter

200 gr suiker

3 eieren

16 gr vanillesuiker

200 gr GLUTOFF zelfrijzende bloem

zeste van 1 volledige biocitroen

snuifje zout

Bereiding: Boter, suiker, vanillesuiker en dooiers in de mixer tot een witte massa mixen. Glutoff zelfrijzende bloem toevoegen. Mixen tot een homogene massa. Eiwit opkloppen met een snuifje zout. Eiwit voorzichtig onder het deeg roeren. Beboter de bakvorm, bestuiven met bloem. Het deeg in de bakvorm doen. Bakken in een voorverwarmde oven op 175° gedurende 60 min.